check SNABB LEVERANS (3-5 ARBETSDAGAR)
check 14 DARGARS ÅNGERRÄTT
check FRI FRAKT TILL NÄRMAST POSTOMBUD ÖVER 299 SEK
Tilbage til hovedmenu
Х
Menu

Om STOF 2000

VÄLKOMMEN TILL STOF 2000 – ETT KREATIVT TYG OCH HOBBYUNIVERSUM

STOF 2000 är en kedja av hobby- och tygaffärer i Danmark. Trots att vi heter STOF 2000 så säljer vi inte bara tyg, utan även ett stort utbud av andra hobbyprodukter inom bl.a. heminredning, papperspyssel, festartiklar, handarbete, konst och mer. Så oavsett om du letar efter dekorationer till hemmet som du kan göra själv, om du gillar att sy och sticka, älskar att klippa och sticka eller behöver dekorationer till festen, så hittar du det hos oss.

Vår ambition är dock inte bara att sälja sömnads- och hobbyprodukter, utan också att inspirera och leverera kreativa idéer och inspiration till dig i linje med rådande trender, samtidigt som vi är en kompetent sparringspartner för dina sy- och hobbyprojekt.

10 FYSISKA BUTIKER I DANMARK

1985 öppnade STOF 2000 sin första butik och har sedan dess vuxit till en butikskedja med webshop och 10 butiker i Danmark.

WEBSHOP

Utöver våra fysiska STOF 2000-butiker har vi även en STOF 2000-webbshop här på hemsidan, där du hittar en uppsjö av kreativa produkter – både inom sömnads- och hobbyvärlden. Vi har inte mindre än 10.000 artiklar för olika kreativa projekt.

HA IDÉN

På STOF 2000 älskar vi att inspirera till kreativa idéer och projekt. Därför hittar du på vår hemsida ett enormt universum av idéer, som vi kallar “Seize the idea”. Under Snup idén hittar du massor av gratisidéer för ett brett utbud av sömnads- och hobbyprojekt som du enkelt kan ta tag i och göra själv. Alla idéer har instruktioner så de är lätta att komma åt och vi lägger hela tiden till nya idéer. Gå till vårt universum av idéer Ta tag i idén här.

STOF 2000 PÅ SOCIALA MEDIER

STOF 2000 är även aktiv på en rad sociala medier. Följ oss på både Facebook, Instagram och Pinterest, där vi t.ex. delar med sig av inspiration till nya spännande sy- och hobbyprojekt, delar med sig av bra erbjudanden och håller i tävlingar.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV BROTHER, VERITAS SINGER

STOF 2000 är auktoriserad återförsäljare av symaskinsmärkena Veritas, Brother och Singer.